Turism gastronomic: unde poti incerca cele mai interesante mancaruri din lume. Sfaturi de la managerii romani

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 Turism gastronomic: unde poti incerca cele mai interesante mancaruri din lume. Sfaturi de la managerii romani

Cristina Nicolaescu detine, alaturi de sotul ei, libraria Anthony Frost si recent a lansat in Bucuresti, impreuna cu alti parteneri, cafeneaua-bistro Readers. In meniul bistro-ului gasesti in premiera deserturi cu nume de autori si feluri de mancare inspirate din calatoriile proprietarilor.

Incercam de fapt sa aducem putina fantezie in alegerea felurilor de mancare si intreaga atmosfera pe care o intalnim in alte zone in care am calatoriile noastre", spune Cristina Nicolaescu.

Cand pleaca in vacanta, managerului ii place sa manance bine si in locuri frumoase. Nu cauta mai niciodata restaurante de 5 stele, ci mai mult localuri cu atmosfera relaxata si meniu proaspat. "Incerc sa gasesc locuri speciale si prietenoase. Imi amintesc de un restaurant pe plaja in Bali unde mancarea era minunata si ieftina. Am platit 3 dolari pentru un kilogram de scoici, calamari si creveti. Localul arata foarte primitiv iar meniul a fost cu atat mai surprinzator", povesteste ea.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Turism gastronomic: unde poti incerca cele mai interesante mancaruri din lume. Sfaturi de la managerii romani