Mai multe zboruri si de la Wizz Air

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Operatorul aerian Wizz Air a aniversat in aceasta luna 7 ani de la primul zbor din 2004, din Katowice, in partea de Sud a Poloniei. Se estimeaza ca numarul pasagerilor transportati in ultimul an depaseste 10 milioane, cu peste 20 % mai mult, comparativ cu precedentele 12 luni.

Flota companiei aeriene Wizz Air este actualmente compusa din 35 de aeronave Airbus A320 ce opereaza de la 15 baze aflate in tari ca: Serbia, Cehia, Bulgaria, Polonia, Romania, Ucraina, Ungaria si Lituania. Se presupune ca flota companiei va fi marita, ajungandu-se la 104 aeronave.

Datorita cererilor inregistrate in zon, operatorul aerian va mari numarul de zboruri saptamanale de la 3 la 5 pe ruta Cluj Napoca – Roma.

Pe langa aceasta, destinatia Roma Fiumicino va ramane disponibila si din Targu Mures cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana. Astfel, zborurile de la si spre Cluj si/sau Targu Mures se pot rezerva pana in luna Martie 2012.

Asadar Wizz Air, linie aeriana de tip low cost, mareste frecventa de zbor pe ruta Cluj Napoca – Roma Fiumicino, incepand cu data de 18 Iunie 2011.

Pentru a cauta cazare in Cluj, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Mai multe zboruri si de la Wizz Air