Unde mergi la mare cu tarife reduse cu aproape 50%

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Unde mergi la mare cu tarife reduse cu aproape 50%

Cu aproximativ 80 de euro mergi în weekend în Ipsos (Corfu), cu toate cheltuielile incluse! Tariful acetei vacanţe a fost redus de la 158 de euro. Dacă vrei să mergi în Turcia, ai de ales între un sejur de 6 zile în Antalya cu 227 de euro, tăiat de la 515 euro şi o vacanţă de 8 zile în Alanya, care a fost redusă de la 545 euro la 290 de euro.

O mini-vacanţă în Albena te costă în această perioadă 49 de euro. Preţul vacanţei a fost redus de la 97 de euro şi acoperă 3 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 4 stele din staţiune, dar şi taxa de staţiune. Plecarea către Albena-29 mai. Pentru amănunte, intră aici.

Cu 79 de euro mergi la sfârşit de mai în staţiunea Ipsos din Insula Corfu. Tariful acoperă 7 nopţi cazare la un hotel de 2 stele din staţiune şi transportul cu autocarul. Preţul sejurului a fost redus de la 158 de euro. Pe 29 mai se pleacă spre Corfu. Informaţii, aici.

O vacanţă de 7 zile în staţiunea grecească Parga te costă acum 90 de euro. Tariful sejurului a fost redus de la 190 de euro şi acoperă 6 nopţi cazare la o vilă de 3 stele din Parga, fără masă. Următoarea plecare-pe 28 mai. Amănunte, aici.

Dacă vrei să mergi la sfârşit de săptămână în Antalya, o vacanţă de 6 zile aici te costă acum 227 de euro. Preţul sejurului a fost redus de la 515 euro şi include biletul de avion pe ruta Bucureşti-Antalya şi retur, taxa de aeroport, transferul de la aeroport la hotel şi înapoi, asigurarea medicală, precum şi cazare la un hotel de 3 stele din staţiune cu all inclusive! Pe 28 mai se pleacă spre Antalya. Informaţii suplimentare, aici.

Un sejur de 8 zile în Alanya (Turcia) te costă în această perioadă 290 de euro. Preţul vacanţei a fost redus de la 545 de euro şi acoperă de la cheltuielile pentru transport cu avionul, transferul, asigurarea medicală, la cazare la un hotel de 4 stele cu ultra all inclusive. Următoarele plecări către această destinaţie sunt pe 27 mai şi 13 iunie. Staţiunea Alanya se află pe coasta mediterană a Turciei, la 130 de kilometri de Antalya. Detalii, aici.

Daca va tenteaza o vacanta intr-una din statiunile recomandate de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Unde mergi la mare cu tarife reduse cu aproape 50%