Amenzile pentru unitatile turistice neclasificate sau cu certificari expirate cresc de pana la patru ori

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Amenzile pentru unitatile turistice neclasificate sau cu certificari expirate cresc de pana la patru ori

Valoarea amenzii pentru functionarea unitatilor de primire turistica neclasificate a crescut de la 10.000 lei -20.000 lei pana in prezent la 40.000 -50.000 lei, iar sanctiunea pentru unitatile cu certificari expirate s-a dublat, potrivit unei Hotarari de Guvern privind certificarea in turism, informeaza Mediafax.

Totodata, noile prevederi vizeaza corelarea cuantumului amenzilor cu gradul de pericol social al faptei contraventionale, prin introducerea unor noi sanctiuni pentru nerespectarea obligatiilor instituite in sarcina operatorilor economici din turism, potrivit sursei citate.

Astfel, desfasurarea activitatii in structuri de primire turistica neclasificate va fi sanctionata contraventional cu amenda intre 40.000 lei si 50.000 lei, iar activitatea in unitati de primire turistica cu certificate de clasificare expirate va fi sanctionata contraventional cu amenda intre 20.000 lei si 40.000 lei, fata de sanctiunea cuprinsa intre 10.000 lei si 20.000 lei aplicata pana in prezent, pentru ambele situatii.

Pentru a citi si despre iesirea din recesiune a industriei hoteliere, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Amenzile pentru unitatile turistice neclasificate sau cu certificari expirate cresc de pana la patru ori