Sfantul Gheorghe, o alternativa inspirata la litoralul Marii Negre

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Sfantul Gheorghe, o alternativa inspirata la litoralul Marii Negre

Pentru cei care vor ca apa, plaja, soarele sa le umple vacanta, dar in afara tiparului pe care il ofera un sejur la mare, skytrip.ro recomanda ca alternativa Sfantul Gheorghe.

Vacanta la Sfantul Gheorghe inseamna sa pastrezi din bucuriile pe care le ofera marea, dar intr-un cadru inedit, care aduce in plus mirificul Deltei Dunarii, fascinatia si aventura.

Iata si motivele pentru care optiunea Sfantul Gheorghe ar fi mai inspirata pentru o vacanta de neuitat: peisaj salbatic, pitoresc, plin de farmec, plaja cu nisip foarte fin, mare si delta in acelasi loc, neconventional, flori, pasari, freamatul, salbaticia si in acelasi timp linistea naturii.

Sfantul Gheorghe
se regaseste pe cel mai vechi brat al fluviului Dunare, in apropierea gurii de varsare, in Marea Neagra. Iar accesul se face doar pe apa, cu vaporul din Portul Tulcea (4 ore), din Portul Mahmudia (2 ore si jumatate) si din Portul Murighiol (2 ore). Plaja din Sfantul Gheorghe se intinde pe o lungime de 38 de km si tine pana la Sulina.

Intreaga zona ofera posibilitati de cazare in pensiuni, case traditionale viu colorate, cu acoperisuri de stuf sau vile moderne. Se pot face plimbari pe Dunare atat cu caiacul, lotca ori mahuna cat si cu salupe ori ambarcatiuni rapide.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Sfantul Gheorghe, o alternativa inspirata la litoralul Marii Negre