Compania de Investiţii pentru Turism estimează pentru 2011 venituri mai mari cu 62%, la 8,45 mil. lei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Compania de Investiţii pentru Turism SA, controlată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), estimează pentru acest an venituri totale de 8,45 milioane lei, în creştere cu aproape 62% faţă de cele realizate anul trecut, de 5,22 milioane lei.

"Pentru anul 2011 s-au estimat venituri totale în sumă de 8.456.000 lei şi cheltuieli totale în sumă de 8.419.400 lei. Atât veniturile, cât şi cheltuielile cresc faţă de anul precedent, creştere justificată de mărirea volumului de activitate ca urmare a derulării proiectelor POSDRU", potrivit proiectului pentru bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei, publicat luni pe site-ul ministerului.

De asemenea, Compania de Investiţii pentru Turism SA şi-a planificat pentru acest an un profit brut de 36.600 lei, de trei ori mai mare faţă de profitul brut înregistrat în 2010, de 12.000 lei.

Totodată, compania şi-a planificat pentru acest an investiţii de 120.000 lei.

Numărul mediu de salariaţi este preconizat să crească de la 68 la 90 doar pe perioada derulării proiectelor POSDRU, însă numărul prognozat de personal la finele anului este de 68, acelaşi ca şi în anul precedent.

SC Compania de Investiţii pentru Turism SA este o societate comercială pe acţiuni la care statul român, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, este acţionar şi care se finanţează integral din venituri proprii. Activitatea companiei este derulată aproape în întregime în baza a două contracte de asociere în participaţiune cu două societăţi cu capital privat şi, prin urmare, în bugetul anual sunt preluate sumele transmise de partenerii contractuali, în cotele de participare la asocieri, respectiv de 15% - SC Parc Hotels SA şi 25% - SC THR – CG SRL.

Pentru a citi despre destinatiile turistice in care se investeste la noi in tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Compania de Investiţii pentru Turism estimează pentru 2011 venituri mai mari cu 62%, la 8,45 mil. lei