ANAT: De 1 Mai pe litoralul românesc au fost 20.000 de turişti români, iar pe cel bulgăresc 7.000

E-mail Print PDF
There are no translations available.

ANAT: De 1 Mai pe litoralul românesc au fost 20.000 de turişti români, iar pe cel bulgăresc 7.000

Preşedintele Asociaţiei Litoral şi al ANAT, Corina Martin, susţine că de 1 Mai peste 20.000 de turişti s-au aflat în acest sfârşit de săptămână pe litoralul românesc, faţă de numai 7.000 de turişti români care se află la mare în Bulgaria.

"Estimările noastre au fost depăşite, aşa cum am şi sperat. Peste 20.000 de turişti români au ales în această minivacanţă litoralul românesc, iar din cifrele pe care le avem noi aproximativ 7.000 de turişti români sunt în acest moment pe litoralul bulgăresc”, a declarat, duminică, Corina Martin.

Ea a precizat că acelaşi lucru s-a întâmplat şi anul trecut de 1 Mai, în timp ce de Paşti mai mulţi turişti au preferat litoralul bulgăresc decât cel românesc.

"Din păcate, vremea frumoasă a lipsit, dar ne bucură faptul că un număr atât de mare de români au ales să vină pe litoral în ciuda prognozei meteo nefavorabile. Asta dovedeşte încă o dată că se păstrează tradiţia ca de 1 Mai să fugim cu toţii la mare”, a menţionat Corina Martin.

Ea a mai afirmat că din 2 mai debutează programul "Litoralul pentru toţi", care oferă celor interesaţi tarife atractive pentru un sejur de şase nopţi la malul mării.

"De mâine, începe programul «Litoralul pentru toţi». Este probabil cea mai atractivă invitaţie pe care o putem face pe litoralul românesc în timpul unui an pentru că găsiţi cele mai mici tarife, de la 200 de lei pentru şase nopţi până la 400 de lei pentru o vacanţă de 4 stele, preţuri absolute imbatabile. Să sperăm că vremea va ţine cu noi, ne aşteptăm la câteva mii de turişti în cadrul acestei program, aflat la a şasea ediţie”, a afirmat Corina Martin.
Pentru a citi despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri ANAT: De 1 Mai pe litoralul românesc au fost 20.000 de turişti români, iar pe cel bulgăresc 7.000