Cele mai bune oferte last minute pentru vacanţa de 1 Mai

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai bune oferte last minute pentru vacanţa de 1 Mai

Pentru ca data de 1 Mai si, implicit, vacantele din preajma acestei zile se apropie cu pasi repezi, multe agentii de turism vin pe piata cu ultimele oferte in materie de sejururi, fie ca este vorba de destinatii din strainatate sau din Romania.

Daca nu ati apucat inca sa va cautati cele mai bune destinatii pentru mini-vacanta de 1 Mai, acum puteti beneficia de ofertele last minute ale unor agentii de turism, care sunt dispuse sa lase chiar si la jumatate din pretul initial.
Ziare.com a facut, pentru dumneavoastra, o selectie a celor mai bune oferte last minute pentru vacanta de 1 Mai.

De exemplu, daca vreti sa petreceti o vacanta in Grecia, puteti sa alegeti zona Halkidiki - Kassandra. Pentru 8 zile, la Hotel Ammon Zeus de 3 stele, veti plati numai 122 de euro, in loc de 184 de euro, de persoana. Atentie insa: pretul nu include si transportul. Totusi, hotelul va pune la dispozitie, in acest pret, si micul dejun.

Un pret asemanator puteti plati si daca alegeti un sejur in Muntenegru, la Tivat. Pentru 128 de euro (reducere de la 221 de euro), veti fi cazat la hotel Palma de 3 stele si veti avea demipensiune inclusa. Nici in aceasta oferta insa nu beneficiati de transport, pe care trebuie sa vi-l asigurati singur. Citeşte mai mult despre cele mai bune oferte last minute pentru vacanţa de 1 Mai pe Ziare.com.
Pentru a citi despre destinatiile potrivite pentru 1 mai, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cele mai bune oferte last minute pentru vacanţa de 1 Mai