Ce inseamna Nunta Regala pentru hoteluri? Turistii cheltuiesc cu 200% mai mult

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Veniturile per rezervare ale hotelurilor londoneze au crescut cu pana la 200% in perioada Nuntii Regale (28-29 aprilie), comparativ cu acelasi interval din 2010, arata un studiu al Pegasus Solutions, una dintre cele mai mari companii care ofera solutii tehnologice pentru industria turismului.

Cresterea este determinata de majorarea tarifelor, dar si de perioada de sedere mai lunga a vizitatorilor, nunta avand loc in vacanta de primavara dintre Paste si 1 Mai.

Mai mult, vacanta de 1 mai aduce o crestere si mai mare de tarife in Londra, iar pe 30 aprilie si 1 mai, veniturile nete per rezervare sunt asteptate sa creasca cu 300%, ca urmare a afluxului mare de vizitatori care isi prelungesc vacanta de eveniment.

Turismul intern va acoperi in perioada nuntii cea mai mare parte a vizitelor din Londra. In aceasta perioada, sunt asteptati in oras peste 1 milion de turisti din care circa 60% britanici, potrivit unor estimari anterioare ale oficiului de turism britanic.

Totusi, ponderea britanicilor este in scadere fata de cea normala, ca urmare a interesului in crestere al strainilor pentru vizitarea Londrei in aceasta perioada, dar si pentru ca unii britanici prefera sa evite aglomeratia, potrivit studiului Pegasus.

Americanii, francezii si germanii acopera cea mai mare parte din turistii straini care au sosit la Londra pentru perioda Nuntii Regale.

Studiul mentioneaza ca ponderea rezervarilor britanicilor este in scadere cu 15 puncte procentuale, multi dorind sa evite aglomeratia, iar cea a rezervarilor din Germania, tara care alaturi de Franta trimite cei mai multi turisti in Londra, sunt in scadere cu 1 punct procentual.

Pentru a citi o alta stire legata de Nunta Regala, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailyvusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Ce inseamna Nunta Regala pentru hoteluri? Turistii cheltuiesc cu 200% mai mult