Cele mai performante pietei hoteliere din Europa: Koln si Istanbul cele mai mari cresteri de tarife, in martie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai performante pietei hoteliere din Europa: Koln si Istanbul cele mai mari cresteri de tarife, in martie

Industria hoteliera din Europa a inregistrat cresteri ale veniturilor per camera disponibila de aproape 10% in martie 2011, fata de aceeasi perioada a anului trecut potrivit datelor companiei STR Global. Cele mai mari cresteri de tarife au fost inresgitrate in Koln si Istanbul.

Patru orase europene au inregistrat cresteri de preturi de peste 20% in martie 2011, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cea mai mare crestere a tarifelor hotelurilor a fost in Koln, de 26% pana la o medie de peste 119 euro.

Pe pozitia a doua a fost Istanbul cu o crestere de peste 24% a tarifelor pana la 150 euro. Istanbul a fost urmat de Viena tot cu o crestere de peste 24%, insa pana la o medie de doar 109 euro per camera. Zurich a fost al patrulea oras unde preturile au crescut substantial, cu peste 21%, pana la 211 euro per camera, in medie.

Cea mai mare scadere de tarife a fost inregistrata in Tel Aviv, de 6% pana la 160 euro per camera.

In martie, pe 6 piete europene s-au inregistrat crestere de peste 30% a veniturilor obtinute per camera disponibila. Venetia este pe primul loc cu o majorare de peste 54% pana la 136 euro per camera disponibila. Koln a inregistrat o crestere de aproape 45%, Oslo de aproape 34%, iar Viena de peste 33%. Gutenberg si Istanbul au inregistrat de asemenea cresteri de peste 30% a veniturilor per camera disponibila.

Pentru a citi si despre hotelurile din Bucuresti, un alt oras in care preturile au crescut in ultimele luni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cele mai performante pietei hoteliere din Europa: Koln si Istanbul cele mai mari cresteri de tarife, in martie