Ce drepturi ai daca te pacaleste agentia de turism si cum poti obtine despagubire daca vacanta a fost un cosmar! VIDEO

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Multi dintre noi au fost pusi in situatia nefericita de a-si cumpara pachete de vacanta de la agentii de turism, iar ceea ceea ce ar fi trebuit sa fie un concediu placut, relaxant si confortabil s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Au patit-o zeci de persoane din Constanta care se pregateau sa plece de Paste. Au platit din vreme vacante in Grecia, Spania sau Franta dar, cand sa-si ridice biletele, n-au mai gasit pe nimeni la sediul agentiei de turism.
Oamenii sunt consternati, mai ales ca, atunci cand au facut rezervarile, personalul parea foarte amabil.

Oamenii spun ca s-au chinuit toata ziua sa o caute pe directoarea agentiei de turism. Au incercat pe telefon, pe net si la sediul firmei.

Peste 100 de oameni sustin ca au fost pagubiti. Au platit pachetele de vacanta din vreme si abia asteptau sa plece. Unii dintre cei care au ramas fara banii de excursie sunt pensionari. S-au imprumutat ca sa aiba cu ce sa plece in vacanta.

Cand si-au dat seama ca au fost inselati, oamenii s-au dus la politie.  Daca va fi gasita, directoarea agentiei de turism va fi acuzata de inselaciune.
Cum te feresti de tepe
Multe oferte ascund multe informatii sau omiteau sa specifice diferite detalii legate de transport, cazare, masa, taxe suplimentare, etc.
Practic, in loc sa te bucuri de programul promis in oferta, te trezesti la destinatie ca ai parte de cazare mult sub asteptari, numeroase taxe suplimetare sau  mai putine mese.
Pentru a cauta cazare in Constanta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Ce drepturi ai daca te pacaleste agentia de turism si cum poti obtine despagubire daca vacanta a fost un cosmar! VIDEO