Turistii de afaceri vor calatori mai mult anul acesta, dar vor cheltui mai putin la hotel

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Turistii de afaceri vor calatori mai mult anul acesta, dar vor cheltui mai putin la hotel

Turistii de afaceri estimeaza ca numarul zborurilor in interes de serviciu va creste cu 5,5% in acest an, arata un sondaj efectuat in februarie de Ascendworldwide. Acestia vor, insa, sa cheltuiasca mai putin la hotel, fie prin alegerea unor unitati mai ieftine, fie prin scurtarea perioadei de sedere.

Fata de 2009 si 2010, tot mai multe companii care isi trimit angajatii in calatorii de afaceri spun ca vor face economii prin alegerea hotelului la care vor fi cazati acestia potrivit studiului.

44% din companii spun ca vor economisi bani in acest mod in 2011, fata de 35% in 2010

Acest sondaj a fost efectuat pe un esantion de 380 de clienti business ai liniilor aeriene. 40% dintre clienti sunt din Europa, 30% din America de Nord si 17% din Asia. Sondajul este relevant si la nivel de mari corporatii, nu doar de indivizi.

49% din respondenti se asteapta la o crestere a numarul de zboruri in acest an, fata de 35% in 2010 si doar 10% in 2009.

De asemenea, acest sondaj arata ca doar 5% se asteapta la scaderi ale numarul de zboruri in acest an, fata de 12% in 2010 si 45% in 2009.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, cel mai important oras in ceea ce priveste turismul de afaceri, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Turistii de afaceri vor calatori mai mult anul acesta, dar vor cheltui mai putin la hotel