Vrei să petreci Paştele în Bucovina? Vezi cât te costă un sejur

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vrei să petreci Paştele în Bucovina? Vezi cât te costă un sejur

Bucovina nu este doar un leagan de veche civilizatie, unde istoria se impleteste cu legenda, ci si o zona in care veti avea parte de un adevarat festin cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Sub aspect turistic, zona este renumita pentru manastirile cu fresce exterioare-patrimoniu UNESCO (Moldovita, Sucevita, Voronet, Humor) asa ca agentii de turism mizeaza tocmai pe inclinatia catre religie a romanilor, mai ales de Paste, asa ca vin cu oferte turistice extrem de tentante pentru aceasta perioada.

In Bucovina oaspetii sunt primiti cu inima deschisa, cu un pahar de tuica sau de vin iar gastronomia este o aventura tentanta. Mamaliga cu branza si smantana proaspete, din gospodarie, nu vor lipsi din nicio pensiune, alaturi de branza afumata, pastravul afumat si sarmalele, care sunt alte bunatati specifice Bucovinei. Localnicii sunt foarte primitori si dornici de arata lucrul lor de zi cu zi, precum si obiceiurile pastrate din mosi-stramosi.

Daca toate aceste lucruri v-au convins sa petreceti Pastele in cel mai traditional mod posibil, atunci puteti alege una dintre variantele de oferte turistice pe care Ziare.com le-a analizat pentru dumneavoastra.

Pentru a citi mai multe despre binecunoscutele manastiri din Bucovina, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

CIteste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Vrei să petreci Paştele în Bucovina? Vezi cât te costă un sejur