Cat costa o vacanta cumparata azi, cu plecare maine

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cat costa o vacanta cumparata azi, cu plecare maine

Multe oferte turistice last-minute au inceput sa fie din ce in ce mai vizibile pe piata in perioada crizei, cand charterele nu se mai umplu atat de usor, iar turistii nu mai bat chiar atat de des la usile agentiilor. Cu cat ajunge insa sa fie mai ieftina o vacanta achizitionata in ultimul moment fata de un pachet turistic cumparat cu ceva vreme inainte de plecare?

Preturile ajung in cazul plecarilor de pe o zi pe alta sa fie chiar de peste doua ori mai mici decat in mod normal, insa de cele mai multe ori aceste scaderi sunt de 25-40%.

Site-urileagentiilor de turism incep de asemenea sa aiba sectiuni de last-minute. In cazul Prestige Tours, o oferta turistica de top cu plecare dupa 10 aprilie este o vacanta de 8 zile in Dubai, care costa 500 euro de persoana.

In oferta de last-minute a agentiei Perfect Tour sunt incluse vacantele de 1 Mai in Bulgaria, unde cazarea la un hotel de 5 stele este 18 euro pe noapte.

Pe site-ul infoturism.ro sunt promovate oferte turistice in Antalya cu plecare pe 11 aprilie, la 300 euro de persoana.

In acelasi timp un sejur de 5 zile in Ungaria cu plecare pe 10 aprilie costa doar 150 euro de persoana.

In plus, pe plan local s-a "inventat" si un nou concept last-minute pe early-booking, iar multe oferte turistice ramase in programul de inscrieri timpuri sunt promovate sub sigla rezervarilor de ultima clipa, desi unele plecari sunt chiar in iunie-iulie.

Pentru cei care vor sa plece intr-o vacanta exotica last minute, in oferta de pe acest segment exista pachete turistice de 8 zile cu plecare pe 12 aprilie in Republica Dominicana, la putin peste 900 euro de persoana. O plecare pe 10 aprilie in Punta Cana este 880 euro.

Pentru a cauta cele mai potrivite destinatii de vacanta pentru aceasta primavara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Cat costa o vacanta cumparata azi, cu plecare maine