Exemple de destinatii de Paste pe cont propriu

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Pentru o vacanta de vis in Marrakech (Maroc) puteti profita de o varianta mai putin costisitoare si anume sa mergeti pana la Milano-Bergamo folosind serviciile low cost ale companiei Wizzair, iar de aici cu Ryanair. Veti economisi astfel bani si veti avea de platit pentru biletul de avion dus-intors maxim 175 euro.

Pentru zona Napoli, Pompei, Capri, Coasta Amalfitana se poate ajunge cu avionul de tip low cost pentru un bilet in valoare de 150 euro.

O alta destinatie ar putea fi la Ohrid (Macedonia), unde cel mai profitabil ar fi daca ati folosi autoturismul propriu, iar pentru cazare la particulari veti plati intre 20-30 euro/noapte.

Si zona Coastei Montenegrina (Muntenegru) poate fi o alegere reusita, mai ales daca ajungeti aici cu masina dumneavoastra, iar cazarea o puteti face la gazda si ati avea de platit intre 25-50 euro, in functie de cum negociati.

Cu trenul puteti ajunge la Pecharska Lavra- Kiev (Ucraina), bitelul v-ar costa pana in 100 de euro. Pentru cazare puteti alege apartamente care costa circa 50 euro/zi. Cu siguranta merita aceasta destinatie!

O alta destinatie de vis ar fi in Croatia, la farurile din Marea Adriatica, unde va puteti caza intr-un apartament de 4 persoane din far (ar fi bine sa mergeti in grup, 2 cupluri) si ati avea de platit aproximativ 120 euro/noapte. Singurul dezavantaj in cazul in care optati pentru aceasta vacanta ar fi timpul pierdut pe drum, circa 2 zile dus, 2 intors, daca veti opri si pe la Belgrad.

Pentru a citi si despre destinatiile turistice de la noi din tara, care ar fi potrivite pentru vacanta de Pasti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Exemple de destinatii de Paste pe cont propriu