Orasul Galaţi găzduieşte un seminar pe mediu, turism şi dezvoltare în aria Prutului Inferior

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Astăzi, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, a început Workshop-ul transfrontalier România - Moldova Danube Dialog", cu tema "Abordări transfrontaliere ale aspectelor legate de apă şi biodiversitate în Prutul Inferior".

Workshop-ul va aborda problematicile din zona Prutului Inferior din domeniile conservării naturii, gospodăririi apelor, dezvoltare durabilă, turism, recreere, educaţie, conştientizare a publicului.

Aproximativ 60 de experţi, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi non-guvernamentale, autorităţi şi agenţi economici implicaţi în regiunea Prutului inferior - din România, Republica Moldova, Germania, Cehia şi Gabon - participă la acestă manifestare.

Seminarul „Danube Dialog" face parte din proiectul NatuRegio_floodplains, un program de formare profesională pentru experţi care lucrează în domeniul managementului ariilor naturale protejate şi al apei în bazinul Mijlociu şi Inferior al Dunării.

Programul de formare profesională este coordonat de Academia pentru Conservarea Naturii Alfred Toepfer din Germania, în strânsă cooperare cu partenerul de proiect WWW Programul Dunăre - Carpaţi şi finanţat de Fundaţia Alfred Toepfer F.V.S., Fundaţia Federală Germană pentru Mediu şi Fundaţia pentru Protecţia Mediului Michael Otto.
În anul 2010, la acest program de formare au participat din România doi reprezentanţi.

Pentru a citi mai multe despre Rezervatii ale biosferei  de la noi fin tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult..

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Orasul Galaţi găzduieşte un seminar pe mediu, turism şi dezvoltare în aria Prutului Inferior