Strategia pentru Dunare incepe cu dezvoltarea unei platforme de comunicare

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Strategia pentru Dunare incepe cu dezvoltarea unei platforme de comunicare

Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea fluviului Dunare va incepe cu dezvoltarea unei platforme informatice de comunicare, potrivit lui Eugen Curteanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Procesul de implementare al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii va demara oficial odata cu adoptarea, in luna iunie a acestui an, a concluziilor Consiliului European, prin coordonarea pe orizontala a actiunilor si proiectelor propuse de fiecare tara participanta in domeniile prioritare care i-au fost atribuite.

"Ne apropiem cu pasi repezi de momentul demararii implementarii Strategiei. Este esential ca Romania sa fie pregatita pentru a putea dovedi ca dimensiunea noastra de initiatori, alaturi de Austria, ai acestui demers european, este dublata de capacitatea de a ne asuma atat misiunea de a implementa Strategia, cat si de a coordona domeniile prioritare pentru care Romania a fost desemnata sa joace acest rol", a declarat Eugen Curteanu.

MDRT coordoneaza, alaturi de ministerul de resort din Bulgaria, unul dintre cele trei domenii care revin Romaniei in parteneriat cu alte state - turismul si cultura - si are calitatea de vicepresedinte responsabil cu planificarea implementarii in cadrul Forumului National.

Pentru a citi despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

You are here: Ştiri Strategia pentru Dunare incepe cu dezvoltarea unei platforme de comunicare