Complex turistic de lux construit de un român, în mijlocul junglei din Cambodgia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Complex turistic de lux construit de un român, în mijlocul junglei din Cambodgia

La 8.200 de kilometri de Bucureşti, pe malul râului Mekong din Cambodgia, pluteşte singurul complex turistic de corturi de lux din lume, informeaza Mediafax. 4 Rivers Floating Lodge, un hotel de 2.000 de metri pătraţi şi format din 12 corturi, este construit de la zero de un român stabilit în Cambodgia.

Valentin Pawlik a investit un milion de dolari pentru a aduce plasmele şi wi-fi-ul în mijlocul mlaştinii, iar acum, la nici doi ani de la deschiderea acestui complex turistic a fost deja vizitat de mii de turişti, dar şi jurnalişti de la New York Times sau Guardian. O noapte în corturile de la 4 Rivers Floating Lodge costă între 68 şi 83 de euro.

Patronul de la 4 Rivers Floating Lodge a povestit, pentru Gândul, cum a ajuns să construiască şi să conducă un hotel în Cambodgia şi cum vede el turistul român.

El spune că nu sunt diferenţe prea mari între Cambodgia şi România de acum 20 de ani. "Ţara lor îşi linge rănile după frământările interne şi regionale. Din punct de vedere cultural, Cambodgia iese din izolare, face cunoştinţă cu stabilitatea politică şi cu interesul crescut. Toţi vor să se îmbogăţească rapid", spune Valentin. "Aţi putea zice că sunt melancolic, dar e un prim motiv pentru care am decis să rămân aici", afirmă bărbatul.

Pentru a citi despre Delta Dunarii si a cauta cazare intr-unul din complexele turistice, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Complex turistic de lux construit de un român, în mijlocul junglei din Cambodgia