Complex turistic de 40 mil. euro in apropierea Sucevei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Complex turistic de 40 mil. euro in apropierea Sucevei

 

Un complex turistic care va include spatii de cazare, terenuri de golf si facilitati specifice, dar si spatii comerciale si restaurante, investitie evaluata la peste 40 de milioane de euro, urmeaza sa fie construit in apropierea orasului Suceava, in Mitocul Dragomirnei.

Potrivit unui comunicat al firmei care a initiat aceasta investitie, Dragomirna Golf Resort, proiectul prevede dezvoltarea unui complex turistic in jurul unui teren de golf realizat la standard international.

"Mica statiune turistica ce urmeaza a fi realizata fascineaza printr-o conceptie remarcabila si este amplasata intr-un cadru natural extrem de pitoresc, marginit pe doua laturi de padure, cu vedere spre lacul Lipoveni si raul Suceava", mentioneaza firma citata.

Proiectul, estimat la peste 40 de milioane de euro, va include un hotel, un teren de golf cu 18 cupe, o academie de golf cu teren de instruire de noua cupe si facilitati specifice, un centru de conferinte modular, un centru SPA, tratamente cosmetice si infrumusetare, terenuri de sport, spatii comerciale, restaurante, scena pentru spectacole in aer liber si zone dedicate agrementului.

Pentru a citi despre principala atractie a orasului Suceava, Cetatea de Scaun, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Complex turistic de 40 mil. euro in apropierea Sucevei