Picture unavailable

|

Pensiunea Ariana **

Address: Str. Lucaciu, Nr. 56
  Nădlac, Arad county, Romania

Mobile: +40 744 698859

Web:

 

Comments

 
 
 
 
nu asa se face turism
am mers la acesta pensiune ,datorita faptului ca mi sa defectat masina si a trebuit sa stau in wekend.am vb cu un domn de acolo si mi-a spus ca trebuie sa platesc 100ron pe noapte .dintr-o data aparut patroana si ne-a dat o alta camera ...sub pretextul ca cea pe care o primisem era deja inchiriata ...domnul acela si patroana au inceput sa vb in ungureste si sa se consulte ...apoi patroana a intrat in camera si ne-a spus ce sa facem si ce nu(deranj)si a luat o cuvertura de pe pat ,ca nu cumva fetitza noastra sa o murdareasca ....halal turism si mai spunea doamna patroana ca a facut si cursuri de specialitate nota 4
 cioby2010-08-10 12:50:43
 
 
 
 
eu as spune ca nu este asa
din partea mea nota 10
 alina2011-01-29 08:46:48
 
 
 
 
personal
Ne pare rau ca nu am fost pe placul dvs, intradevar a fost o mica neatentie din partea personalului si sa omis greseala dar in legatura cu patroana chiar nu este adevarat ,fiecare client care a dormit la noi a plecat foarte multumit si chiar a mai revenit .va multumim pt. parerea dvs.
 personal2011-02-03 09:52:39

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Pensions Pensiunea Ariana