Picture unavailable

|

Pensiunea Denisa ****

Address: Sat Valea Macesului
  Voineasa, Vâlcea county, Romania

Phone: 0250 866 966

Mobile: 0747 667 177

Web: pensiuneadenisa.in-romania.ro

 

Description

Pension Denisa **** is situated in the village Voineasa, Valcea, on the right bank of the river Lotru.

Features

in Pension:
livingroom
dining room
kitchen
refrigerator
terrace
wireless internet
conference room
swimming pool
playground for children
parking space
garden
barbecue (grill)
room service
Orange network coverage


in rooms:
room with balcony (terrace room)
TV (cable tv, digital tv, tv digitv, tv boom)
central heating
bath room
bath with shower cabin
bathtub with hydromassage

Comments

 
 
 
 
Directorul Moldoveanu Danut
Moldoveanu face legea in statiunea Voineasa,imparte clienti statiuni cu la pensiunile din jurul statiuni,si implicit la pensiunea lui din Valea Macesului (Denisa).Acest om tine statiunea inchisa ca sa imparta bani,care ar trebui sa revina statiuni,cu pensiunile din jurul statiuni.
 vivian2010-04-05 18:45:57
 
 
 
 
Pensiune Denisa
Pacat ca nu intretine si statiunea Voineasa.Dar sunt sigur ca o persoana influenta i a propus sa lase statiunea de izbeliste
 vivian2010-07-22 19:02:35
 
 
 
 
Moldoveanu un escroc si un betivan
Asa este Moldoveanu face legea in Voineasa,imparte turisti cu pensiunile din jur.
 vivianu2010-07-28 18:06:20
 
 
 
 
Pensiune Denisa
super pensiunea
 vivian2010-08-24 19:13:37
 
 
 
 
este o super pensiune
pensiunea denisa este una din cele mai frumoase pensiuni.cei care nu cunosc ce inseamna luxul,sa se abtina de la comentarii.nu moldoveanu trebuie sa bage bani in statiunea voineasa,ci ministerul de turism.
 vivi 20112011-02-19 11:35:14
 
 
 
 
O pensiune super si pretul este de criza 100 lei camera
Am fost de doua ori anul asta la Pensiunea Denisa,si cred ca daca mai am timp,de mers la munte,tot la Pensiunea Denisa ma voi caza,Privelistea este foarte frumoasa,ai ce sa vezi,si sa vizitezi.Spre exemplu:Lac si Baraj Petrimanu,Lac si Baraj Galbenu,Hidrocentrala Ciunget,etc,etc.Mergeti si voi,si va garantez ca nu regretati.
 Stef2011-03-13 07:39:01
 
 
 
 
Stef ai dreptate,e super pensiunea
Am fost si eu saptamana trecuta.Pozitia este foarte buna si multa liniste.Am fost si pe la alte pensiuni,dar asta este chiar faina.Si are si un program lejer,si nu este galagie,ca pe la alte pensiuni,pe unde se tin nunti,botezuri,etc,etc.,sa nu te odihnesti toata noaptea.Am patito anul trecut la Pensiunea Belvedere la Corbeni,ne am cazat cu gandul sa stam vro 3-4 nopti,dar adoua zi am plecat mai sus pe transfagarasan,ca tampiti de acolo au dat sala de mese pentru o nunta,si nici nu ne au spus si noua,si toata noaptea am dormit cu pernele pe cap,adica nu am dormit deloc,muzica la maxim si usi trantite de nuntasi,care o luasera pe ulei,asta este doar un exemplu,sunt mai multe exemple,cand mai am timp va mai povestesc si din alte locati,pe unde am mai fost.Pensiunea Denisa este super,si multa liniste.Sper sa se mentina asa in continuare.multe multumiri domnului Moldoveanu.Felicitari,e super pensiunea.
 Adrian B.2011-03-27 18:53:37

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Pensions Pensiunea Denisa