Picture unavailable

|

Pensiunea Casa Avram ***

Address: Str. Bercheza nr.207
  Sucevița, Suceava county, Romania

Phone: +40 230 417105

Mobile: +40 740 578996

Web:

 

Description

Comments

 
 
 
 
Jalnic
Este jalnic!!! Proprietara este o baba care la 10 te trimite la culcare!!! camelere si apartamentele sunt ingrozitoare... Eu de ex. am gasit un gandac in pat si fix la geam aveam un cuib de viespi... ca sa nu mai spun o suta de mii de paianjeni! faza cu biliardu si pescuitu si restu sunt app minciuni.... biliardu jocuri mecanice care defapt e numai 1 si din 1900 ca nu merge, terenul de fotbal e mic si se afla laga rau prin care nu trece nici draq apai crapu... mingea se duce de multe ori in rau caci nu exista nici un gard...Mancarea e super condimentata din-nainte....daca vrei sa te joci la jocuri mecanice , biliard sau alt cva trebuie sa platesi!! 5lei/20 min .... Proprietara este de-adreptul nebuna! centrala nu e pornita nici macar iarna si paturile sunt murdare ca toata lenjeria...apa calda exista doar la camera babei unde nu ai voie... cand se enerveaza intrerupe curentul electric... ceea ce nu e mare lucru deoarece inainte sa veniti sau chiar cand ati ajuns va ia cablurile de la televizor care app sunt doar 5 sau 4 fara al ei... Ce sa mai spun? Este o pensiune deadreptul jegoasa...la fel ca proprietara care dupa ce teai cazat nu te lasa sa intri in pensiune pana cand mananci de seara /dupamiaza... te controleaza la fiecare 2 ore si dak ai schimbat de ex locul mesei caci te incomoda pe langa faptu ca mai are putin si te da afara din pensiune si tipa ca draq iti mai si interzice sa : ceri cablu de la tv , sa ceri alt asternut , sa ceri curatenie in camera, cand am gasit un gandac VIU in pat am fost socat... un prieten deal meu a gasit o furculita si o viespe moarta sub asternut....Este o pensiune la care nu ma-s mai caza nici daca ar fi ultima care exista....Prefer sa dorm afara decat acolo...macar afara miroase frumos
Sfat pe care va incurajez sa nu-l ignorati : NU VA CAZATI ACOLO..E INGROZITOR EU AM STAT DOAR 2 ZILE SI AM IESIT TRAUMATIZAT!
 anonim2010-05-31 06:54:44

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Pensions Pensiunea Casa Avram