Picture unavailable

|

Pensiunea Cartisoara ***

Address: Cârţişoara, Sibiu county, Romania

Mobile: +40 745 835951

Web: www.cartisoara.ro

 

Description

Comments

 
 
 
 
o porcarie pe bani multi
Lipsa de apa curenta timp de doua zile a generat infundarea toaletelor. Nu exista nici apa pentru spatul mainilor inainte de masa.

Cateva felii de salam, usoare urme de felii de cascaval, felii de paine numarate, margarina si un fel de zeama de fructe sub numele de gem de caise, au reprezentat micul dejun.
Si modalitatea de servire a micului dejun a fost sub forma de bar suedez, cu cele cateva "componente" enumerate mai sus, pentru vreo 20 de persoane, ce nu faceau parte din acelasi grup. Cine s-a trezit mai tarziu a cules restul feliilor de salam de pe platouri.
Ca despre farfurii nici nu putea fi vorba. Era nevoie de apa ca sa le spele dupa utilizare, motiv pentru care nu ne-au fost puse la dispozitie.
Si stimati potentiali turisti, cafeaua nu intra in pretul micului dejun, ci doar un ceai, care intre noi fie vorba, nu ne-a fost servit. Motiv: lipsa apei.
Nu este posibil ca cel ce conduce un business de asemenea valoare sa nu isi ia masuri suplimentare pentru asigurarea confortului turistilor prin echiparea cu un hidrofor.
Scuzele personalului pensiunii, insuficient pregatiti profesional,nu si-au gasit locul oricum.
 turist2009-09-14 17:26:17

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Pensions Pensiunea Cartisoara