Picture unavailable

|

Hotel Oficial Titanic **

Address: Str. Cerbului Nr. 1
  Ghiroda, Timiş county, Romania

Phone: +40 256 218188

Mobile: +40 744 395115

Fax: +40 256 218188

Web:

 

Description

Hotel Titanic is located at the entrance of the city of Timisoara.

Facilities and Services
Internet
parking
phone
TV
Bathroom with shower
Refrigerator / Minibar
Night Club
restaurant
Conference room
room service
Currency Exchange
safe
terrace
Access Pets Allowed

Comments

 
 
 
 
Hotel Titanic Timisoara este un Hotel de 3***curat,elegant cu preturi Rezonabile:Visitati www.HotelT
Am fost cazat cu cateva zile in urma in HotelTitanic Timisoara si pot sa va spun ca din cate Hotele am cautat in Timisoara 4-5 la nr.Hotel Titanic a fost un Hotel foarte curat cu preturi foarte bune foarte aproape de Aeroport si centrul Timisoarei.Am luat masa la Restaurantul Hotelului si pot sa va spun ca are un Meniu romanesc si International cu preturi foarte rezonabile si Mancare foarte buna.Nu ezitati sa visitati Hotelul Titanic amplasat pe Calea Lugojului,DN 6-E70 la intrarea in Timisoara.
Angajati si Conducerea Hotelului a fost foarte ospitalieri.Pe aceasta cale Va multumim. Fam.Popa V.
 Popa Vasile2010-06-05 07:32:24
 
 
 
 
multumit
am fost cazata la acest hotel si mia placut foarte mult .mia placut personalul ptr ca tot timpul au un zimbet pe buze si vorbesc foarte frumos si civilizat.am srvit masa afara pe terasa .o terasa plina de flori care iti da o stere de bine chiar am intrebat pe ospatara cine se ocupa de aceste flori cine la ingrijeste si am ramas placut surprinsa sa aflu ca chiar prorpietara hotelului. va spun din suflet daca mergeti in timisoara nu ezitati sa va cazati la acest hotel.din partea mea are nota 10 din toate punctele de vedere .am uitat sa va spun au o mincare extraordinara de buna si traditionala si internationala incercati burrito mexican e o delicatese.
 mihaela roman2011-03-13 08:22:35

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Hotels Hotel Oficial Titanic