Oportunități pentru dezvoltarea turismului de pensiune

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Oportunități pentru dezvoltarea turismului de pensiune

 

Reprezentanții celor mai importante instituții și organizații din turism, administratori de pensiuni, consultanți, agenții de turism și presa se întâlnesc la București, în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo, la conferința „România Vacanțelor - Cazare la Pensiune”, din 14 martie a.c., pentru a discuta despre perspectivele și modul de dezvoltare a pensiunilor și zonelor turistice din România.

Întâlnirea are în vedere dezvoltarea potențialului turistic în zonele de pensiuni printr-o mai bună colaborare a acestora cu agențiile de turism, precum și dezvoltarea produselor turistice și a serviciilor asociate lor, în vederea creșterii interesului turiștilor de pe piața internă și externă. Programele de finanțare a activității pensiunilor și zonelor turistice din fondurile europene 2014-2020, creșterea competitivității prin optimizarea lanțului de valori în industria turismului local și îmbunătățirea calității serviciilor turistice vor fi elemente importante incluse în agenda evenimentului.

“Folosirea tehnologiei informației și comunicațiilor ca instrument de management și promovare ar putea potența dezvoltarea afacerilor pensiunilor din România, iar noile tehnologii alături de educația managerială sunt ingredientele creșterii profiturilor în turismul de pensiune. Potențialul uriaș al țării noastre va fi valorificat în următorii ani prin creșterea ce va fi provocată atât de turiștii străini cât și de cei români. Am mare încredere în inteligența și seriozitatea micului antreprenor român în turism!”, a declarat Marius Bostan, Președintele Fundației Naționale  a Tinerilor Manageri, organizație Parteneră a evenimentului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Újdonságok és hírek Oportunități pentru dezvoltarea turismului de pensiune