Pensiunile rurale, locul 1 în topul preferințelor românilor de Paște

There are no translations available.

Pensiunile rurale, locul 1 în topul preferințelor românilor de Paște

 

Peste 105.000 de români și-au petrecut Paștele în România, cheltuind 31 milioane lei pe cazare și masă.

Un număr de 105.600 de români și-au făcut minivacanța de Paște în diverse stațiuni din țară, cheltuind 31,2 milioane de lei doar pe servicii turistice (cazare și mâncare), cele mai căutate fiind pensiunile, care au primit în acest an aproximativ 65.000 de turiști, potrivit datelor prelucrate de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Anul acesta, între minivacanţa de Paște şi cea de 1 Mai există trei săptămâni de muncă. Din cauza veniturilor în scădere mai mici, românii care îşi permit să plece în vacanţă sunt determinaţi să aleagă între aceste două minivacanţe. Chiar dacă vremea în această perioadă este destul de capricioasă, iar în ultimii ani resursele financiare alocate pentru petrecerea sărbătorilor de primăvară s-au redus, sărbătorile pascale generează un flux sporit de turişti spre destinaţiile turistice, potrivit reprezentanților FPTR.

Ofertele au fost pentru toate categoriile, de la pachetele turistice oferite de pensiunile din zona rurală până la city break-uri, ideale pentru minivacanţă de Paşte. Numărul aproximativ de locuri puse la dispoziție în cadrul structurilor de cazare din România a ajuns la 136.400, dintre care 105.600 reprezintă numărul aproximativ de locuri vândute pentru sărbătorile de Paște din acest an.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Divertisment Latest Pensiunile rurale, locul 1 în topul preferințelor românilor de Paște