Primul eveniment din Romania dedicat industriei MICE

There are no translations available.

 

Primul eveniment din Romania dedicat industriei MICE

 

MICE Week Romania, primul eveniment din Romania dedicat industriei MICE (industria de evenimente – Meetings, Incentives, Congresses & Events), se va desfasura intre 28 si 30 octombrie 2014, la hotelul InterContinental din Bucuresti. Titlul general al evenimentului este 'Realizing potential'.

Evenimentul este organizat de APIER – Asociatia Profesionistilor din Industria de Evenimente din Romania in parteneriat cu ANT – Autoritatea Nationala pentru Turism. Participa reprezentanti ai agentiilor de turism si ai touroperatorilor din Romania si din strainatate, reprezentanti ai corpului diplomatic, hotelieri, specialisti in marketing, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, profesionisti din turism, studenti la facultatile de profil si reprezentanti ai mass-media.  

MICE Week se va incheia cu un triplu eveniment, care va avea loc pe 31 octombrie, la Giurgiu. Este vorba despre inaugurarea incubatorului de afaceri „Giurgiu Business Hub”, inaugurarea Convention Bureau transfrontalier Romania-Bulgaria - Eastern Danube Convention & Visitors Bureau respectiv lansarea clusterului Touristic Danube Cluster.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest Primul eveniment din Romania dedicat industriei MICE