Hotelierii reduc tarifele la jumatate pentru a atrage turisti din R.Moldova

There are no translations available.

 

Hotelierii reduc tarifele la jumatate pentru a atrage turisti din R.Moldova

 

Hotelierii incearca sa atraga turisti din Republica Moldova prin programe speciale de reduceri in statiunile balneare, montane si de pe litoral, prin care tarifele scad cu pana la 60% si care vor fi disponibile dupa 1 noiembrie si in agentiile din aceasta tara.

In anul 2013 au venit in Romania 25.157 de turisti din Republica Moldova, iar in primele opt luni ale acestui an au ajuns 28.191 de turisti, potrivit datelor transmise de catre INS Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR). "Urmare a actiunilor de promovare pe piata din Republica Moldova din acest an speram ca anul viitor sa aducem in Romania peste 40.000 de turisti din aceasta tara, mai ales ca am hotarat sa ii incadram si pe ei ca beneficiari ai programelor speciale precum Litoralul pentru toti, Vacanta la munte sau programele balneare", a declarat Dragos Raducan, vicepresedintele FPTR, potrivit Mediafax.

El crede ca doar prin programele speciale vor ajunge in urmatorul an in Romania mai mult de 5.000 de turisti din Republica Moldova, dintre care mai mult de 1.000 vor veni in noiembrie si prima jumatate a lunii decembrie prin programul "O saptamana la munte". Oficialii patronatelor din turismul din Republica Moldova spun insa ca cele mai cautate programe de reduceri vor fi in statiunile balneare.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Divertisment Latest Hotelierii reduc tarifele la jumatate pentru a atrage turisti din R.Moldova