ANAT inițiază programul “Seniori România”, care sprijină turismul de seniori

There are no translations available.

 

 ANAT inițiază programul “Seniori România”, care sprijină turismul de seniori

 

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) inițiază programul “Seniori România”, prin care doreşte să promoveze călătoriile pentru persoanele vârstnice în România, în afara sezonului, în aceleaşi condiţii de calitate a serviciilor.

“Ponderea populaţiei de vârsta a treia creşte în România, similar situaţiei din Europa, în care 25% din populaţie are vârsta între 55 şi 80 de ani. Numai 3 din 10 persoane cu această vârstă din Europa călătoresc peste hotare. Iată de ce au fost dezvoltate astfel de programe în ţările UE, iar în România se vând, în prezent, zeci de programe de seniori pe destinaţii externe. Şi în Romania proporţia populaţiei de vârsta a treia este în creştere, însă posibilităţile acesteia de a călători în ţară trebuie puse în valoare. Prin initiaţiva Seniori România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism doreşte să promoveze călătoriile pentru persoanele vârstnice în România, în afara sezonului, în aceleaşi condiţii de calitate a serviciilor”, se arată pe site-ul ANAT.

Programul “Seniori România” începe cu “Seniori pe litoral”. Scopul acestuia este creșterea gradului de ocupare pe litoral şi accesul cât mai multor români pe litoralul Mării Negre. Programul se va desfășura în perioada 5 mai - 31 mai 2015 și 10 septembrie - septembrie 2015. Vârsta minimă este 52 de ani pentru 1 din cei 2 participanţi.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest ANAT inițiază programul “Seniori România”, care sprijină turismul de seniori