"O saptamana de refacere" pe bani putini: cat ii costa pe romani sa mearga in statiuni balneare in aceasta toamna

There are no translations available.

 

alt

 

Turistii romani se pot caza sase nopti in statiunile balneare cu 330-540 lei, cu mic dejun sau doua mese pe zi, in aceasta toamna, anunta Organizatia Patronala a Turismului Balnear.

De asemenea, turistii pot sta 10 zile in statiunile balneare, cu toate mesele incluse, pentru costuri de 710 lei si 830 lei. Ofertele fac parte din programul "O saptamana de refacere" si sunt valabile pentru intervalul 15 septembrie - 15 decembrie.

Programul "O saptamana de refacere" presupune sase nopti de cazare si doua proceduri pe zi si costa 330 de lei de persoana la doua stele, cu mic dejun, si 470 de lei cu doua mese pe zi, iar la trei stele pretul urca la 360 de lei, doar cu masa de dimineata si la 540 de lei cu demipensiune.

Prin programul "Decada balneara", turistul va trebui sa plateasca pentru un sejur de zece zile, cu toate mesele incluse si doua proceduri de tratament pe zi, 710 lei la doua stele si 830 de lei la trei stele. Un alt program, "Hai la bai!", cu cinci nopti de cazare cu pensiune completa si doua proceduri/zi, costa 625 de lei la doua stele si 750 de lei la trei stele, scrie Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest "O saptamana de refacere" pe bani putini: cat ii costa pe romani sa mearga in statiuni balneare in aceasta toamna