Patronatele cer premierului sa blocheze proiectul falezei din Navodari, care ar distruge plaja

There are no translations available.

 

Patronatele cer premierului sa blocheze proiectul falezei din Navodari, care ar distruge plaja

 

Cele mai importante patronate din turism, ANAT si FPTR, sustin ca primarul din Navodari va distruge plaja din statiune daca va pune in practica proiectul care prevede constructia unei faleze si a unor blocuri si spatii comerciale, iar ANAT ii cere premierului Victor Ponta sa blocheze proiectul.

"Principala atractie a statiunii Navodari a fost si este plaja. Dupa Mamaia, e clar ca locul care se poate dezvolta cel mai mult pe litoral este Navodariul. Aici s-au facut investitii importante in ultimii 12 ani. In momentul in care am vazut documentele cu planurile primarului am fost in pragul unui stop cardiac", a declarat Alin Burcea, vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), potrivit Mediafax. El a explicat ca in urma cu cateva saptamani, mai multe persoane au inceput sa faca masuratori pe plaja din Navodari, afirmand ca lucreaza pentru primarie.

"E o nenorocire care trebuie stopata acum."

Patronatele din turism s-au sesizat si au inceput sa faca cercetari, afland ca Primaria Navodari a depus un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) care prevede construirea pe plaja a unei faleze lungi de sase kilometri si late de 16 metri, la 60 de metri de mare. Astfel, plaja va fi limitata la maxim 60 de metri latime, in conditiile in care este in vigoare o lege care prevede ca nu se poate construi la distanta mai mica de 150 de metri de mare, potrivit lui Alin Burcea.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

 

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Divertisment Latest Patronatele cer premierului sa blocheze proiectul falezei din Navodari, care ar distruge plaja