Concediu plin de culoare in Sunny Beach, din Bulgaria

There are no translations available.

 

Concediu plin de culoare in Sunny Beach, din Bulgaria

 

Statiunea Sunny Beach este considerata a fi una dintre cele mai pline de viata destinatii de vacanta de pe coasta bulgara a Marii Negre. Oferta de activitati este atat de bogata incat cu greu te vei putea hotari de unde sa incepi.

Iar daca plajele intinse cu nisip fin si numeroasele atractii turistice nu sunt motive suficiente, atunci poti lua in considerare si avantajul costurilor foarte mici, Sunny Beach fiind una dintre cele mai ieftine destinatii din Europa, iar ofertele de la Genius Travel sunt numeroase, aşa că nu mai rămâne decât să te distrezi.

Statiunea Sunny Beach vine cu oferte de distractii pentru iubitorii de mare de toate varstele, deoarece fiecare isi gaseste activitatea preferata, fie ca este vorba de lenevit la soare, sporturi acvatice, promenade sau dans in cluburi pana in zorii zilei. 

Plaja cu nisip fin si moale,  distinsa cu ,,Steagul albastru”, se intinde pe 8 km si este scaldata de ape putin adanci care face ca vacanta sa fie una ideala pentru familii cu copii, care se pot balaci in mare si pot construi cele mai frumoase castele de nisip. Sunny Beach se numara printre cele mai insorite statiuni de la malul marii, astfel ca sezonul de vara poate fi prelungit fara probleme din mai si pana in septembrie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest Concediu plin de culoare in Sunny Beach, din Bulgaria