Wizz Air lanseaza zboruri pe ruta Kiev-Moscova, operate de trei ori pe saptamana

There are no translations available.

 

Wizz Air lanseaza zboruri pe ruta Kiev-Moscova, operate de trei ori pe saptamana

 

Compania aeriana low cost Wizz Air Ucraina va lansa la 30 septembrie zboruri pe ruta Kiev - Moscova, cursele urmand sa fie operate de trei ori pe saptamana.

"Zborurile vor incepe pe 30 septembrie si vor fi operate pe Aeroportul International Vnukovo, din Moscova, cu o aeronava noua Airbus A320. Aeroportul Vnukovo este unul dintre cele mai mari din Moscova si ofera acces rapid in metropola. Compania va opera curse intre Kiev si Moscova de trei ori pe saptamana, pentru inceput in zilele de marti, joi si sambata, iar din 27 octombrie in zilele de luni, miercuri si joi", se arata intr-un comunicat al operatorului aerian, precizeaza Mediafax.

Tarifele pentru aceasta ruta pornesc de la 29,99 euro/ zbor, cu toate taxele incluse. Subsidiara Wizz Air din Ucraina opereaza pe 16 rute intre 7 tari, din 2 orase ucrainene.

Grupul Wizz Air, prezent si in Romania, opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari. Operatorul aerian a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest Wizz Air lanseaza zboruri pe ruta Kiev-Moscova, operate de trei ori pe saptamana