Pe 15 octombrie specialiștii din turism vin la eTravel Conference!

There are no translations available.

 

Pe 15 octombrie specialiștii din turism vin la eTravel Conference!

 

Numărul persoanelor care utilizează platformele online pentru a-și rezerva vacanțe, pentru a căuta hoteluri sau atracții turistice a crescut tot mai mult, afirmă reprezentanții Evensys într-un comunicat. Studii recente realizate la nivel global arată ca 44% dintre turiști utilizează rețelele sociale pentru a căuta destinații de călătorie, în timp ce 36% pentru a găsi hoteluri. Digitalizarea și evolutia platformelor online au schimbat modul în care agențiile de turism și unitățile de cazare se adresează clienților.

Tendințele actuale, provocările și oportunitățile pe care le aduc noile metode de promovare industriei de turism vor fi prezentate pe larg la cel mai mare eveniment dedicat promovării online în industria de turism, eTravel Conference, pe 15 octombrie 2014, la Crowne Plaza Hotel, București.

Conferinta se adresează celor care își doresc să integreze eficient metodele de comunicare și marketing în promovarea afacerii lor, să crească vânzarea numărului de pachete turistice și creșterea notorietății brandului.

Evenimentul își propune să aducă în prim plan cele mai bune soluții pentru provocările pe care le întâmpină furnizorii de servicii turistice în promovarea online, dar și o serie de practici eficiente în comunicarea prin intermediul platformelor online. Participanții vor avea ocazia să afle cele mai bune strategii de dezvoltare și extindere a afacerilor din industria turismului și tactici de promovare online pentru creșterea vânzărilor.

eTravel Conference cuprinde sesiuni de conferințe și trei seminarii intensive, ce se adresează celor care își doresc să aprofundeze noțiuni de digital marketing în industria de turism, dar si celor care sunt la început de drum și vor să afle concepte din industrie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest Pe 15 octombrie specialiștii din turism vin la eTravel Conference!