Turismul de croaziera ia avant: Portul Constanta, cu 10.000 mai multi decat in 2013

There are no translations available.

 

Turismul de croaziera ia avant: Portul Constanta, cu 10.000 mai multi decat in 2013

 

Numarul turistilor straini care au ajuns in Portul Constanta cu nave de croaziera a crescut cu peste 10.000 in acest an, pana la aceasta data inregistrandu-se 64.500 de pasageri fata de aproximativ 54.000 cati au fost pe parcursul anului 2013.

"Daca in anul 2013 aproximativ 54.000 de pasageri au vizitat Portul Constanta, in anul 2014, pana la aceasta data, au sosit in jur de 64.500 de pasageri. Cresterea se datoreaza eforturilor conjugate ale CN Administratia Porturilor Maritime Constanta, ale Asociatiei Litoral – Delta Dunarii si ale autoritatilor locale, dar si ale contextului politic nevaforabil din Ucraina, ce a determinat ca toate cursele de croaziera sa inlocuiasca in itinerariul lor Portul Odesa cu Portul Constanta", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Multe dintre navele de croaziera care ajung in Portul Constanta isi prelungesc sederea pe teritoriul Romaniei cu aproximativ o noapte, unele dublandu-si chiar stationarea comparativ cu anul trecut. In topul pasagerilor care sosesc la bordul navelor de croaziera se situeaza cetatenii americani, urmati de francezi, italieni si germani.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Divertisment Latest Turismul de croaziera ia avant: Portul Constanta, cu 10.000 mai multi decat in 2013