România, pe locul 2 ca număr al turiştilor străini pe litoralul bulgăresc

There are no translations available.

 

România, pe locul 2 ca număr al turiştilor străini pe litoralul bulgăresc

 

România ocupă locul 2 ca număr al turiștilor străini pe litoralul bulgăresc, potrivit Travel Planner, agenție de turism specializată pe destinația Bulgaria. Astfel, majoritatea turiștilor care aleg această destinație provin din Germania, România și Rusia. Anul trecut, 340.000 de turişti români au ales litoralul bulgăresc.

„Deşi a fost un an provocator şi dificil pentru litoralul bulgăresc, românii profită în continuare de ofertele speciale oferite de hotelierii din ţara vecină. Subliniez că majoritatea covârşitoare a turiştilor români aleg hotelurile cu servicii all inclusive. Destinaţia Bulgaria a scăzut uşor faţă de anul precedent, iar unul din motive ar fi că anumite categorii de români nu mai aleg servicii all inclusive, dar care sunt în continuare în topul preferinţelor familiilor cu copii. La ora actuală, pentru Bulgaria, un român plăteşte în medie, pentru un sejur, 300 de euro”, a declarat Sebastian Constantinescu, consultant în turism și director general Travel Planner.

2014, un an provocator pentru turismul din Bulgaria

Amplificarea exagerată a ştirilor care s-au referit la inundaţiile din regiunea Varna şi mai ales la ipoteza infectării cu virusul hepatitei A în zona Plajei Ofiţerilor din Varna a creat probleme de imagine rivierei din Bulgaria precum şi agenţiilor de turism din România, potrivit Travel Planner.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest România, pe locul 2 ca număr al turiştilor străini pe litoralul bulgăresc