Studiu Mareea: Tendințe de călătorie ale românilor de Black Friday

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Studiu Mareea: Tendințe de călătorie ale românilor de Black Friday

 

Mai mult de 60% dintre românii care cumpără vacanțe profitând de reducerile de Black Friday le achiziționează online, iar cele mai solicitate destinații sunt Litoralul românesc, Grecia insulară, Grecia continentală, Bulgaria, Spania și Turcia, potrivit unui studiu realizat de Mareea.

Valoarea medie a vacanțelor achiziționate în 2013 cu ocazia Black Friday a fost de 375 E/rezervare, cele mai solicitate destinații find: Litoralul românesc (45%) - Grecia insulară - în special zborurile directe către Creta, Rhodos, Corfu și Zakynthos (28%) - Grecia continentală (12%) - Bulgaria, Spania și Turcia (10%) - alte destinații (munte, revelioane, circuite culturale în Europa) 5%.

Mareea - agenția de turism care a lansat pentru prima dată Black Friday la vacanțe în 2012 - anunță că și în acest an, în turism se înregistrează tendința pieței de aliniere la promoțiile marilor retaileri de electronice care devansează această campanie cu o săptămână, respectiv în data de 21 noiembrie.

Raportat la anul 2012, față de media zilnică a vânzărilor în luna noiembrie, Black Friday a reprezentat o creștere de 450 %, iar anul trecut, în 2013, această creștere s-a dublat ajungând la 900%. Datele statistice ale Mareea - touroperator aflat în top 10 agenții de turism din România arată creșterea înregistrată de vânzările în Black Friday și prognozează pentru vineri, 21 noiembrie creșteri la fel de spectaculoase.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Contact