City-break de toamna: Care sunt cele mai cumparate weekenduri anul acesta

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

City-break de toamna: Care sunt cele mai cumparate weekenduri anul acesta

 

Toamna este o perioada la fel de buna ca oricare alta pentru a savura o scurta vacanta, chiar si atunci cand este vorba doar de un city-break de weekend. Romanilor le place sa calatoreasca si, in octombrie si noiembrie, principalele lor destinatii pentru city-break-uri  sunt Atena, Amsterdam si Berlin, conform datelor agentiei de turism Tripsta. Vezi care sunt weekendurile cele mai cautate.

Al doilea week-end din noiembrie (7-9 noiembrie) si finalul celei de-a treia saptamani din octombrie (respectiv perioadele 17-20 octombrie, 17-19 octombrie si 16-19 octombrie), sunt perioadele preferate pentru city-break-uri in aceasta toamna, potrivit datelor agentiei de turism online Tripsta.    

Romanii  isi rezerva city-break-urile cu 57 de zile inainte de a calatori efectiv, ceea ce inseamna ca isi planifica mini-vacantele cu 8 saptamani in avans.    

Analizand obiceiurile de calatorie, se pare ca romanii aleg destinatii cosmopolite, cheltuie sume relativ mari pentru biletele de avion si calatoresc in principal cu linii aeriene cunoscute si mai putin cu operatori low-cost .

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Contact