Eximtur va lansa la Târgul de la Londra un site dedicat incomingului

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 Eximtur va lansa la Târgul de la Londra un site dedicat incomingului

 

Agenția de turism Eximtur va lansa la Târgul de Turism de la Londra din luna noiembrie un site dedicat incoming-ului, care marchează intrarea mai serioasă a companiei pe zona de incoming, ne-a declarat Lucia Morariu, Președintele Eximtur, care susține că incomingul este o zonă de excelență pentru orice agenție de turism și că online-ul este soluția pentru a ridica incomingul în România.

Compania a adus anul acesta circa 8000 de turiști străini în România. La nivelul companiei, incomingul în anul 2014 a crescut de 6 ori.

“Eximtur va lansa la Târgul de Turism de la Londra din acest an un site de incoming. La Londra vom lansa varianta în limba engleză și în scurt timp o să dăm drumul și la varianta în limba germană. Este un site de incoming, care prezintă România spunem noi destul de frumos. Este o investiție a Eximtur și practic marchează intrarea noastră mai serioasă pe zona de incoming. Pentru noi este o linie de business foarte importantă spre care vom direcționa multe resurse, pentru că noi considerăm că piața se deschide pentru România. În România incomingul va începe să crească. La Eximtur, incomingul în anul 2014 a crescut de 6 ori. Am început să avem clienți din Slovenia, clienți din Marea Britanie. Este o zonă de excelență pentru orice agenție de turism clasică sau online și aici sunt de acord cu ce a afirmat colegul meu Remus Vișan de la Paravion și anume că online-ul este soluția pentru a ridica incomingul în România”, ne-a declarat Lucia Morariu, cu ocazia eTravel Conference, care a avut loc miercuri la hotelul Crowne Plaza.

Președintele Eximtur susține că în România incomingul va crește și acest segment reprezintă o oportunitate pentru industria turistică.  “Este normal să iau o astfel de decizie (lansarea unui site de incoming, n.r.), nu poți să-ți dorești să faci incoming, adică să aduci turiști străini în România, fără un site care să te reprezinte ca firmă”, susține președintele Eximtur.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Contact