Turiștii primesc bonus all inclusive la pachetul Delta pentru toți românii!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Turiștii primesc bonus all inclusive la pachetul Delta pentru toți românii!

 

Parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, Delta Dunării este una dintre cele mai pitorești destinaţii de vacanţă din Europa care atrage prin frumusețea sa exotică o mulțime de turiști din toate colțurile lumii. Descoperă și tu această minune a naturii și profită de ultimele zile de oferte speciale de la Gulliver Delta Resort 3*!

Dacă achiziționezi pachetul ”Delta pentru toți românii” cu pensiune completă, care pornește de la numai 539 lei/persoană și include transport cu autocarul, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina, acces gratuit la piscină și la spațiul de joacă pentru copii, primești BONUS all inclusive.

Bucură-te din plin de vacanţa în Delta Dunării plină de culoare şi de linişte, pornind la o plimbare cu barca pe canalele și lacurile cu sclipiti diafane. Iubitorii de fotografie se vor îndrăgosti de aceste ţinuturi bogate în peisaje ce îmbină atâtea atracţii, parcuri naţionale şi rezervaţii naturale, cu un potenţial excelent de explorare şi descoperire, pe tot parcursul vacanţei.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.antena3.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home