Și românii cu bani vânează reducerile: 40% din sejururile exotice, rezervate prin Early Booking

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Și românii cu bani vânează reducerile: 40% din sejururile exotice, rezervate prin Early Booking

 

Românii care cumpără vacanțe exotice, în destinații precum Maldive, Punta Cana, Tenerife sau Cancun, și care costă peste 2.000 de euro/pachet, apelează la Early Booking pentru a plăti, astfel, cu până la 25 % mai puțin decât costul normal al vacanței, potrivit unui studiu al Paravion, cel mai mare portal de turism din România.

Tot mai mulți români profită de ofertele Early Booking și își caută deja sejururi pentru concediile pe care și le-au programat pentru prima jumătate a acestui an. Astfel, numărul pachetelor early booking vândute de Paravion în ianuarie a crescut cu 40% față de aceeașilună din 2015. 

Față de anii trecuți, se remarcă o creștere a ponderii celor care cumpără cât mai devreme sejururile îndestinații exotice, pentru a profita de reducerile Early Booking. Dacă în urmă cu 2 ani, doar 20% dintre cei care cumpărat vacanțe mai scumpe de 1.300 de euro de persoană apelau la Early Booking, acum s-a ajuns la situația în care procentul celor interesati de astfel de oferte depăşeşte 45%.

Cele mai căutate destinații exotice sunt Punta Cana, unde 11 nopţi la un hotel de 5* costă 900 euro/persoana, Tenerife - 11 nopţi la un hotel de 5* costă 1.000 euro/persoana, Thailanda - unpachet de 12 nopți de cazare la un hotel 4* costă 1.060 euro/persoana. Cei care achiziţionează acest tip de pachete până în 29 februarie beneficiază de reduceri de până la 25% din valoarea pachetului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home