Catastrofă în turism, după tragedia de la Club Colectiv. Ce se întâmplă la 1 ianuarie 2016

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Catastrofă în turism, după tragedia de la Club Colectiv. Ce se întâmplă la 1 ianuarie 2016

 

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România – HORA – anunţă o catastrofă în domeniu, după tragedia de la Club Colectiv. HORA susţine că aplicarea normelor ISU ar duce la închiderea tuturor hotelurilor şi restaurantelor, de la 1 ianuarie 2016.

Peste 60% dintre operatorii de hoteluri și restaurante nu au avizul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), iar fixarea datei limită la 1 ianuarie 2016 pentru obținerea acestuia va bloca total activitatea hotelurilor, restaurantelor și barurilor, a declarat, luni, președintele HORA, Dragoș Petrescu, într-o conferință de presă.

"Organizația HORA recomandă ca toate unitățile de alimentație să se conformeze imediat la legislația privind siguranța în spațiile în care își desfășoară activitatea. Cerem, în egală măsură, organismelor competente perfecționarea responsabilă a normativului ISU, astfel încât el să fie actualizat conform cerințelor și necesităților actuale, care să-l facă aplicabil, punând pe primul loc siguranța cetățenilor', a precizat Dragoș Petrescu.

HORA propune ca pentru aceia care au depus deja dosarele spre avizare la ISU să se acorde un termen de șase luni pentru obținerea avizului respectiv, fără a fi suspendată activitatea celor care l-au solictat.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.antena3.ro



Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home