Paralela 45: Peste 35% din vacantele de vara sunt achizitionate prin oferte promotionale

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Paralela 45: Peste 35% din vacantele de vara sunt achizitionate prin oferte promotionale

 

Peste 35% din vacantele de vara sunt achizitionate prin oferte promotionale, romanii asteptand perioadele de reduceri pentru a incepe planificarea calatoriilor, potrivit unui studiu intern realizat de Paralela 45.

Aproximativ jumatate dintre locurile pentru vara aceasta au fost accesate prin sistemul de Early Booking, iar procentul romanilor care cumpara in acest mod creste cu aproximativ 6-7% in fiecare an.

„Pana la data de 1 mai a acestui an s-au vandut peste 40% din locurile pentru vacanta de vara, iar acum tendintele arata o crestere a vanzarilor ofertelor speciale. Aproximativ 35% dintre locurile de vacanta pentru vara aceasta au fost achizitionate recent, prin ofertele speciale pe care le avem. Printre cele mai accesate oferte la nivelul tarii sunt cele mai noi destinatii din portofoliul Paralela 45, si anume vacantele in Zakynthos cu plecare din Cluj, Costa Blanca atat din Cluj cat si din Bucuresti, dar si Rimini", a declarat Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Exista trei tipuri de oferte pe care le asteapta romanii. Cei mai hotarati dintre ei acceseaza ofertele de tip Early Booking, un procent mai mic asteapta pana la aparitia ofertelor Last Minute, iar un procent in crestere este al celor care cauta ofertele speciale. Pentru a beneficia de reduceri semnificative si pentru a avea siguranta unei vacante planuite pana in cel mai mic detaliu, turistii incheie cele mai multe vanzari de tipul Early Booking in luna martie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home