Primul stand outdoor la Targul de Turism al Romaniei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Primul stand outdoor la Targul de Turism al Romaniei

 

 

Agentia de turism Happy Tour si turoperatorul Prestige Tours au pregatit vizitatorilor primul stand outdoor din istoria Targului de Turism al Romaniei, pozitionat in fata pavilionului central de la Romexpo.

Timp de 4 zile, cortul sub forma de Dom, intins pe o suprafata de 400 de metri, isi va primi oaspetii, introducandu-i in atmosfera zilelor de vacanta si a destinatiilor inedite. Pe langa reduceri la sejururi si oferte speciale, cele doua companii, parte a Happy Tour Group , isi asteapta vizitatorii cu muzica, dansuri, bunatati, animatie pentru cei mici, jocuri si multe surprize. Pe durata weekend-ului, vizitatorii sunt asteptati cu dansuri grecesti, turcesti si spaniole. Preparate din bucataria spaniola vor fi pregatite pentru cei care ajung in cortul Happy Tour si  Prestige Tours, iar amatorii de deserturi  vor fi intampinati cu inghetata turceasca, se arata intr-un comunicat.

Printre cele mai importante promotii ale acestei editii a Targului de Turism al Romaniei se numara vacantele 1+1 in Antalya si reduceri de pana la 35% pentru pachete. De asemenea, programul de rezervari early booking a fost prelungit pana la 31 martie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro




Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home