Noul premier al Greciei a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive. Cum reactioneaza agentiile din Romania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Noul premier al Greciei a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive. Cum reactioneaza agentiile din Romania

 

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive, chiar daca aduc economiei elene venituri anuale de doua miliarde de euro, cu intentia ca prin masuri fiscale si legislative sa descurajeze acest sistem pentru a facilita revenirea la turismul traditional.

Tsipras considera ca serviciile all-inclusive indeparteaza turistii de economia locala, tinandu-i in incinta hotelurilor si departe de micile afaceri.

"Grecia este prima destinatie pe care o aleg romanii pentru vacante in strainatate si sunt indragostiti de aceasta tara. Grecia a fost pe primele pagini ale ziarelor din cauza crizei in ultimii ani, cu ideea ca falimenteaza, ca iese din zona euro etc., si totusi numarul turistilor romani a crescut an de an, urmand trendul european", a declarat Cristian Pandel, proprietarul agentiei de turism Christian Tour, citat de Mediafax.

"Nu se vor desfiinta hotelurile all inclusive, nu a afirmat asta premierul. Ideea este sa nu se mai dezvolte. In Grecia nu sunt foarte extinse structurile all inclusive, si chiar daca s-ar elimina all inclusive si s-ar inlocui cu pensiune completa, nu ar fi un soc. Pentru Grecia, all inclusive nu este traditional si nici pentru agentiile romanesti nu ar fi ceva de mare impact", crede Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home