Puterea early booking: romanii se grabesc sa cumpere vacante de 5 stele pentru vara. Unde calatoresc cei mai multi turisti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Puterea early booking: romanii se grabesc sa cumpere vacante de 5 stele pentru vara. Unde calatoresc cei mai multi turisti

 

Puterea early booking isi spune cuvantul despre vacanta de vara. Nici nu a inceput bine anul si romanii se grabesc sa cumpere vacante pentru sezonul estival. Cele mai cumparate pachete sunt de 4 sau 5 stele in Antalya, Creta (Chania) si Santorini, potrivit Paravion.ro, cea mai mare agentie de turism online.

Conform reprezentantior agentiei de turism, pachetele early booking ofera discount-uri avantajoase din partea tur-operatorilor si hotelierilor pentru toate perioadele de calatorie, cu pana la 35% mai ieftine fata de pretul normal de achizitie, comparativ cu alte oferte speciale sau last minute-uri, care ofera reduceri limitate pe anumite destinatii, hoteluri si date de plecare.

"Prin achizitia unui pachet early booking, clientul beneficiaza de un pret mai avantajos fata de oferta normala, isi poate alege pachetul dorit si perioada de calatorie cu efort redus si are timp sa isi pregateasca vacanta pentru a profita la maxim de destinatie", explica Remus Visan, managing director-ul Paravion.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home