România, țară parteneră la Târgul Internațional de turism CMT Stuttgart 2015

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România, țară parteneră la Târgul Internațional de turism CMT Stuttgart 2015

 

Prezența României ca țară parteneră la ediția a 48-a a Târgului Internațional de turism CMT Stuttgart a fost foarte bine primită de turiștii germani, având în vedere că la standul României, aflat în hala centrală a târgului, au loc pe parcursul celor 9 zile de expoziție (17-25 ianuarie a.c) o serie de evenimente care prezintă România și atracțiile ei: dansul călușarilor, încondeiere ouă, realizare păpuși în port popular, olărit, sculptură în lemn și, în premieră, femeile pot să plece de la târg cu părul împletit în codițe tradiționale românești, se arată într-un comunicat al Autorității Naționale pentru Turism.

România este reprezentată la stand de 20 de expozanți veniți din toate regiunile țării. CMT Stuttgart este cea mai mare manifestare pentru public din lume. Numărul vizitatorilor așteptat la această ediție este de 240.000, ceea ce înseamnă 25.000 de vizitatori zilnic.

În altă ordine de idei, CMT Stuttgart este prima manifestare expozițională a anului care dă tonul tendințelor turistice din anul în curs, susțin reprezentanții ANT.

„Scopul pentru care România trebuie să participe la acest tip de evenimente îl reprezintă creșterea notorietății ofertei turistice a țării noastre, precum și creșterea implicită a circulației turistice din aceste țări. De exemplu, Germania ocupă locul întâi în topul țărilor generatoare de turiști străini. În 2014, peste jumătate de milion de cetățeni germani au vizitat România beneficiind de serviciile turistice oferite de operatorii economici din acest domeniu”, declara Simona Man, președintele Autorității Naționale pentru Turism .

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home