Asociația Litoral: Sezonul estival 2015 se prefigurează mai bun decât cel precedent

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Asociația Litoral: Sezonul estival 2015 se prefigurează mai bun decât cel precedent

 

La început de an, viitorul sezon estival se prefigurează mai bun decât cel precedent datorită măsurilor Guvernului de reducere a TVA-ului la 9% pentru pachetele turistice, introducerii voucherelor de vacanţă, dar şi campaniei de promovare a litoralului derulate de Asociația Litoral - Delta Dunării şi Primăria Constanţa, precizează, într-un comunicat, reprezentanții Asociației Litoral-Delta Dunării (ALDD).

Reducerea cotei TVA la 9% pentru toate serviciile din turism, în cazul prestaţiilor care se desfăşoară pe teritoriul României, va face ca destinaţiile româneşti să atragă un număr mai mare de turişti români şi străini în vacanţă în România, susține ALDD. Reducerea TVA va facilita vânzarea de pachete turistice (cazare + masă sau cazare + masă + excursii). Asociația recomandă turiştilor români să vină către agenţiile de turism, acolo unde vor putea cumpăra pachete de servicii, care în acest caz vor conţine TVA 9%.

Introducerea voucherelor de vacanţă este la un pas să devină realitate, în această săptămână fiind pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern şi aprobarea normelor metodologice referitoare la modul în care va funcţiona noul sistem. Angajaţii vor primi voucherele în locul primelor de vacanță, şi le vor cheltui în destinaţii turistice din România, litoralul fiind favoritul românilor în sezonul estival.

După aprecierea de care s-a bucurat primul film oficial al staţiunii Mamaia, asociația lucrează în prezent la un nou film al litoralului românesc. “Sperăm să ne bucurăm de sprijinul celorlalte primării pentru a aloca un buget de promovare pentru a realiza acest film și pentru organizarea evenimentelor care atrag turiștii pe litoral”, afirmă reprezentații asociației.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home