Paravion.ro: Laponia este cea mai bine vanduta destinatie anul acesta de Craciun

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Paravion.ro: Laponia este cea mai bine vanduta destinatie anul acesta de Craciun

 

Chiar daca este cea mai scumpa destinatie, Laponia, in Finlanda, este si cea mai bine vanduta de agentia de turism Paravion.ro, cu preturi incepand de la circa 1.700 euro.

In pretul de 1.700 euro intra un pachet complet cu 4 nopti de cazare la hotel de patru stele, 4 cine festive, 3 pranzuri, excursii tematice in fiecare zi,  bilete de avion si taxe de transport incluse.  

Dupa Laponia, cele mai cautate destinatii de vacanta pentru perioada Craciunului sunt Viena si Roma, recunoscute pentru targurile de Craciun si evenimentele tematice, in timp ce revelionul perfect pentru turistul roman este la soare, in destinatii ca Dubai si Istanbul, arata informatiile agentiei de turism 100% online Paravion.ro.  

Potrivit datelor Paravion.ro, bugetul mediu alocat anul acesta de turistul roman pentru un Craciun in afara tarii se ridica la circa 800 euro de persoana, similar cu cel de anul trecut, iar top 3 cele mai bine vandute pachete pentru vacanta de Craciun sunt cele pentru Laponia, Viena si Roma.  

Preturile pentru un Craciun in Viena, Austria, incep de la 210 euro, pret care include, printre altele, 3 nopti de cazare la un hotel de trei stele, cina de Craciun si bilet la concertul de Craciun al Wiener Hofburg Orchester.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home