Florin Jianu: Vom inaugura 100 de centre de informare turistica pana la sfarsitul anului

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Florin Jianu: Vom inaugura 100 de centre de informare turistica pana la sfarsitul anului

 

Ministrul Florin Jianu (foto) a declarat, cu ocazia deschiderii editiei de toamna a Targului de Turism al Romaniei, ca vor fi inaugurate 100 de centre de informare turistica pana la sfarsitul anului.

Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, si-a deschis astazi potile in cadrul complexului Romexpo, din Capitala. Ajuns la cea de-a XXXII-a editie, este cel mai mare eveniment din tara noastra dedicat acestui domeniu. Reunind pe un spatiu de 7.000 mp 200 de companii din 12 tari, manifestarea ramane cea mai potrivita ocazie pentru operatorii din aceasta industre de  a-si prezenta ofertele turistice si de a-si promova produsele.      

„Statisticile indica faptul ca in 2014, pana in acest moment, Romania inregistreaza o crestere de 11% in ceea ce priveste numarul turistilor straini raportat la anul 2013. In vederea sustinerii acestei cresteri, pana la sfarsitul anului, vom inaugura 100 de Centre de Informare Turistica. Astazi, vom inmana 10 contracte in vederea lansarii aceste initiative", a declarat Florin Jianu la inaugurarea targului de turism.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Home